Over mij...

Hoi! Ik ben Ellen, en samen met mijn man en twee dochters woon ik in het prachtige Doorwerth, omringd door groen.

Een gezonde levensstijl is iets wat mij altijd heeft geïntrigeerd. In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig. Ik maak regelmatig fietstochten op mijn racefiets, speel tennis en geniet van ontspannende wandelingen. Het is voor mij telkens weer een uitdaging om gezonde maaltijden op tafel te zetten die ook door mijn kinderen worden gewaardeerd. Maar deze uitdaging ga ik graag aan.

Na bijna 12 jaar bij de NS te hebben gewerkt, bleef mijn interesse in een gezonde leefstijl knagen. Daarom ben ik begonnen aan de post-HBO opleiding tot leefstijlcoach bij Sonnevelt, die ik in 2022 succesvol heb afgerond. Met een achtergrond in bestuurs- en organisatiewetenschap en een schat aan managementervaring, heb ik veel inzicht gekregen in menselijk gedrag en motivatie.

Nu begeleid ik met veel plezier mensen om gezonde keuzes te maken op het gebied van leefstijl.

Mijn aanpak is gebaseerd op Acceptance en Commitment Therapie (ACT). Ik help je om bewuster te leven en meer controle te krijgen over je gedrag en de keuzes die je maakt. Door middel van ACT leer ik je vaardigheden aan waarmee je beter kunt omgaan met moeilijkheden en accepteert wat je niet kunt veranderen. Samen erkennen we uitdagingen en problemen, zodat je niet tegen ze blijft vechten maar blijft investeren in datgene wat echt belangrijk voor je is.

Heb jij hulp nodig bij het bereiken van een gezonde leefstijl? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!