Verminder verzuim investeer in vitale medewerkers

Goed werkgeverschap is goed zorgen voor je medewerkers.

In de huidige arbeidsmarkt heb je je werknemers hard nodig. Het belang van een gezonde en vitale werkvloer is daarmee groter dan ooit. Want gezonde en vitale werknemers verzuimen minder, zijn productiever en hebben meer plezier in hun werk. Als werkgever kun je een actieve rol spelen bij het stimuleren van een gezonde leefstijl bij uw medewerkers. 

Ik als leefstijlcoach help hier graag mee. Ik kijk mee wat jij en jouw medewerkers nodig hebben. Dit resulteert in een op maat gemaakt plan zodat het aansluit bij de behoefte. 

 

Natuurlijk allemaal op maat gemaakt zodat het aansluit bij de behoefte van jouw medewerkers. Graag kijk ik samen met je naar de kansen en mogelijkheden binnen jouw bedrijf. Leefstijlcoaching voor je bedrijf is maatwerk en wordt geleverd in overleg met jou.

 

Hieronder een greep uit de mogelijkheden:

Individuele coaching

Coaching is een van de meest krachtige instrumenten om gedrag te veranderen. En dat geldt zeker op het gebied van vitaliteit en gezondheid.

De gesprekken kunnen online óf fysieke bij jullie op kantoor plaats vinden

In de workshops leren de deelnemers actief. Dat betekent een hoge mate van praktijk, interactie en veel dóén. Zo leren werknemers de nieuwe kennis en kunde sneller aan en ontstaan snel nieuwe inzichten. 

 

Maak een keuze uit het aanbod van workshops of we kunnen samen een samen kijken naar een workshop op maat.

Health check

Wil je werknemers stimuleren en faciliteren om te werken werken aan hun vitaliteit? Dan is het waardevol om ze inzicht te geven in hun eigen huidige stand van zaken.

Health checks voor werknemers zijn daar het perfecte instrument voor. In een korte sessie ontdek je als werknemer precies hoe je er voor staat. Dit kan een mooi startpunt zijn voor individuele coaching