Workshops

Gezonde werknemers vormen de ruggengraat van een succesvol bedrijf. Een vitaliteitsworkshop is dé sleutel tot het stimuleren van het welzijn van jouw team en het bevorderen van productiviteit.

 

Kies voor een vitaliteitsworkshop en investeer in de gezondheid en het welzijn van jouw team. Ontdek hoe kleine veranderingen een enorme impact kunnen hebben op zowel het individu als het bedrijf als geheel.

 

Ik bied diverse workshops aan die allemaal te maken hebben met een gezonde leefstijl. 

Lees meer over de workshops of maak een afspraak voor een workshop op maat.

Gezonde voeding

Pak zelf de touwtjes in handen en leer hoe je met gezonde voeding aan de slag kunt gaan. Het resultaat? Meer geluk, energie en vitaliteit!

Deze workshop is een korte, krachtige duik in voedingsstoffen, zonder te verzanden in te veel theorie. We focussen op de praktijk: hoe je met kleine eetveranderingen en slimme keuzes je energie op peil kunt houden tijdens je werkdag. Je leert direct toepasbare kennis en vaardigheden, zodat je zelfstandig aan de slag kunt met je eetgewoonten. Het resultaat? Meer geluk, vitaliteit en gezondheid.

Slaap beter, leef beter

Verbeter je slaap zodat je iedere dag vol energie en frisse moed alles kan geven. Voor meer productiviteit, geluk en gezondheid.

Gedurende de workshop leer je:

  • Hoe gezonde slaap eruit ziet
  • Hoe het komt dat je niet kan slapen
  • Hoe je jouw dag en nacht zo kan inrichten dat je gemakkelijker tot rust komt
  • Hoe je kan stoppen met vechten tegen de slapeloosheid

Werk en privé in balans

Met een goede balans tussen werk en privé ervaar je zowel thuis als op werk meer rust, voldoening en plezier.

In deze workshop gaan we dieper in op stress, burn-outs, de druk op het werk en je privéleven. We laten zien hoe dit alles nauw met elkaar verbonden is. Tijdens interactieve sessies ontdek je hoe jouw balans ervoor staat, waar je dingen kunt aanpassen en hoe je dat kunt doen. Je vindt direct praktische verbeteringen die je meteen kunt toepassen, voor meer rust, voldoening en plezier, zowel op het werk als thuis.

Voel je soms dat je werk en privé niet helemaal in balans zijn? Wil je concrete tips om dit te verbeteren? Dan is deze workshop echt iets voor jou.

Bewegen op de werkvloer

In Nederland zijn we kampioen in Europa als het aankomt op zitten: gemiddeld zit zo'n 32% van de volwassenen dagelijks zo'n 8,5 uur. Dat brengt serieuze gezondheidsrisico's met zich mee, zoals hart- en vaatziekten en diabetes type II. Tijdens deze workshop ontdek je manieren om vitaliteit en beweging op de werkvloer te bevorderen en toe te passen.